Σοφία Ροδίτη: Είπε «όχι» στις… φαντασιώσεις

Είναι η Αναπληρωματική Μις Ελλάς 2008 και τα καθημερινά της «εργαλεία» είναι το πιστολάκι και μια βούρτσα. Η σέξι ξανθιά ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 13 της χρόνια, ωστόσο κρατά τη δουλειά της ως κομμώτρια στη σόουμπιζ, αφού ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Μια φορά κι έναν καιρό: Πριν από 23 χρόνια ήρθε στη ζωή η Σοφία Ροδίτη. Από μικρή την ενδιέφερε να είναι κοκέτα και πάντα πρόσεχε τον εαυτό της, γι’ αυτό μεγαλώνοντας έγινε μοντέλο.

Πτυχία: Τελειώνοντας το σχολείο πήρε πτυχίο κομμωτικής, αισθητικής και μακιγιάζ. Ωστόσο από τα 13 της μπήκε στον χώρο του μόντελιγνκ ώστε να εξασφαλίσει το πρώτο της χαρτζιλίκι.

Παρθενική εμφάνιση: Η Σοφία Ροδίτη έγινε ευρέως γνωστή μετά την εμφάνισή της στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Ελλάς / Σταρ Ελλάς 2008, όπου κατέκτησε τον τίτλο της τέταρτης πιο όμορφης Ελληνίδας της χρονιάς.

Φιλοδοξίες: Δουλεύει ως κομμώτρια εννέα χρόνια και δεν έχει σκοπό να παρατήσει τη δουλειά της. Ωστόσο δεν λέει «όχι» σε κάποιες καλές δουλειές στον χώρο του μόντελινγκ.

Στιγμή αδυναμίας: Οι οχτώ στις δέκα σχέσεις που είχε της είχαν ζητήσει να βρεθεί στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα, ενώ εκείνοι να κοιτούν. Μια φαντασίωση των ανδρών που δεν ικανοποίησε ποτέ.

Κολλημένη με… την εμφάνισή της. Η Σοφία ακόμα και τις ημέρες που δεν έχει όρεξη προσέχει τουλάχιστον να είναι επιμελώς ατημέλητη.

Συχνάζει: Οπου βρίσκονται οι αγαπημένοι της φίλοι.

Ο ιδανικός άντρας: Οι τύποι που της αρέσουν είναι στο στιλ του Μπρους Γουίλις ή του Μελ Γκίμπσον. Αυτό είναι το αγαπημένο της είδος άντρα.

Σχολιάστε

Blog Stats

  • 7.414 hits

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Προστεθείτε στους 2 εγγεγραμμένους.